Timmerdonckstraat 2, 2650 EDEGEM

Contacteer ons Beschrijving

Ruime gezinswoning / kangoeroewoning te koop in Residentieel Molenveld wijk

 

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning waar u wonen en werken kan combineren - een woning waar u met meerdere gezinnen kan samenwonen onder één dak - of een opbrengsteigendom dat u vlot kan verhuren?

 

Graag bieden wij u deze polyvalente gezinswoning aan (223m²), inclusief 2 garageboxen, gelegen in een groene en residentiële woonwijk Molenveld te Edegem. Het gebouw werd in 2010 grondig gerenoveerd.

 

De woning werd steeds erg goed onderhouden en opgefrist waar nodig. Het gebouw zelf is gelegen in een rustige straat aan speelpleintje. In directe nabijheid vindt u winkels, scholen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, verbindingswegen,...

 

Zelf beschikt de woning overal over dubbele beglazing met houten en pvc schrijnwerk, de centrale verwarming verloopt op stookolie. De elektriciteit is grotendeels vernieuwd toch hier en daar kleine aanpassingen nodig.

 

Indeling:

 

De woning heeft 2 aparte ingangen. De ingang van de duplexwoning met 4 slaapkamers en 2 badkamers bevindt zich in de Timmerdonckstraat 2. De ingang van de studio of van het kantoor/atelier op het gelijkvloers bevindt zich aan de zijkant van de woning in de Ten Eeckhofstraat 13. De woning heeft dus officieel 2 adressen!

 

De duplexwoning vinden we op de 1e, 2e en 3 verdieping.

Een ruime en lichte leefruimte op natuursteen, een volledig ingerichte keuken voorzien van alle comfort, een grote slaapkamer en een ingerichte badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Dit vindt u op de eerste verdieping die we bereiken via een vaste trap. Op de 2e verdieping zijn er nog twee slaapkamers, waarvan één met een zeer groot zuidwestgericht terras en nog een ingerichte badkamer met badkamermeubel en douche. Op de 3e verdieping vinden we de 4e slaapkamer.

De studio bevindt zich op de het gelijkvloers en beschikt over een aparte slaapkamer, een lichte leefruimte met kitchenette, een apart toilet en een badkamer met douche en aansluiting voor wasmachines.

 

Achteraan is er een aangelegde tuin met terras. Deze geeft toegang naar de garageboxen met sectionaal-poorten achteraan op het perceel. Elke garage heeft een aparte oprit.

 

 

Troeven van dit prachtige gebouw met veel mogelijkheden:

 

  • Ruime en goed onderhouden gezinswoning die grondig werd gerenoveerd Residentiële woonwijk Molenveld op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuizen, verbindingswegen, ...
  • Woning met veel mogelijkheden: wonen/werken, kangoeroewoning, opbrengsteigendom om te verhuren.
  • Overal dubbele beglazing met pvc en houten schrijnwerk, dak reeds vernieuwd en voorzien van isolatie.
  • Groot zonneterras op 2e verdieping.
  • 2 garageboxen + 2 opritten
Prijs: € 595.000
Hoekwoning met potentieel in Elsdonk!
5Slp.
223 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 595.000
Kadastraal inkomen € 1.578
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Garage 2
Adres Timmerdonckstraat 2, 2650 EDEGEM
Bewoonbare opp. 223 m²
Grondoppervlakte 371 m²
Voorgevel 6 m
Perceel breedte 10,5 m
Beschikbaarheid Bij akte
Bouwjaar 1958
Financiële Info
Energie certificaat
EPC N° 02628995
EPC 343 kWh/m².jaar
Comfort
Verwarming Stookolie
Keuken Niet meegedeeld
Beglazing Dubbel
Raamkozijn hout
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht In aanvraag
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Overstromingsgevoelig Nee
Erfgoed Nee

Uw dossierbeheerder