Timmerdonckstraat 2, 2650 EDEGEM

Contacteer ons Beschrijving

Ruime gezinswoning/kangoeroewoning te koop in de residentiële wijk Molenveld

 

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning waar wonen en werken gecombineerd kunnen worden? Of zoekt u een plek waar meerdere gezinnen onder één dak kunnen samenleven? Misschien bent u geïnteresseerd in een opbrengsteigendom dat makkelijk te verhuren is? Dan is deze veelzijdige woning (223m²) iets voor u! Gelegen in de groene en residentiële wijk Molenveld in Edegem, biedt deze woning twee garageboxen en is in 2010 grondig gerenoveerd.

De woning is goed onderhouden en waar nodig opgefrist. Het gebouw bevindt zich in een rustige straat tegenover een speelpleintje, met winkels, scholen, ziekenhuizen, openbaar vervoer en verbindingswegen in de nabije omgeving.

De woning beschikt over dubbele beglazing met houten en PVC schrijnwerk. De centrale verwarming werkt op stookolie en de elektriciteit is grotendeels vernieuwd, hoewel hier en daar nog kleine aanpassingen nodig zijn.

Met twee aparte ingangen heeft de woning officieel twee adressen. De ingang van de duplexwoning met vier slaapkamers en twee badkamers bevindt zich aan de Timmerdonckstraat 2. De ingang van de studio of het kantoor/atelier op het gelijkvloers is aan de zijkant van de woning, in de Den Eeckhofstraat.

 

Indeling van de woning

Duplexwoning:

  • Eerste Verdieping: ruime en lichte leefruimte met natuurstenen vloer, volledig ingerichte keuken, grote slaapkamer en badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Bereikbaar via een vaste trap.
  • Tweede Verdieping: twee slaapkamers, waarvan één met een groot zuidwestgericht terras, en een tweede badkamer met badkamermeubel en douche.
  • Derde Verdieping: vierde slaapkamer.

 

 

Studio op het gelijkvloers:

  • Aparte slaapkamer, lichte leefruimte met kitchenette, apart toilet en badkamer met douche en aansluiting voor wasmachines.

Achteraan de woning ligt een aangelegde tuin met terras. Deze biedt toegang tot de garageboxen met sectionale poorten, gelegen achteraan het perceel.

Interesse? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

Prijs: € 574.000
Hoekwoning met potentieel in Edegem!
5Slp.
223 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 574.000
Kadastraal inkomen € 1.578
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Garage 2
Adres Timmerdonckstraat 2, 2650 EDEGEM
Bewoonbare opp. 223 m²
Grondoppervlakte 371 m²
Voorgevel 6 m
Perceel breedte 10,5 m
Beschikbaarheid Bij akte
Bouwjaar 1958
Financiële Info
Energie certificaat
EPC N° 02628995
EPC 343 kWh/m².jaar
EPC label
Comfort
Verwarming Stookolie
Keuken Niet meegedeeld
Beglazing Dubbel
Raamkozijn hout
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht In aanvraag
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Overstromingsgevoelig Nee
Erfgoed Nee

Uw dossierbeheerder