Lange Lozanastraat 233, 2018 Antwerpen

Contacteer ons Beschrijving

De omliggende herenhuizen passen perfect bij de stijl en klasse van seniorie Van Rijswijck , gelegen in het centrum van Antwerpen. Eens u dan de residentie binnenwandelt, vertoeft u plots aan het onthaal van een luxe hotel. Daarnaast hebt u het prachtig hedendaags ingerichte restaurant dat verdeeld is in verschillende compartimenten wat een intiem karakter creëert.

Voor sereniteit en levensvreugde kunt u terecht op het mooie terras en goed georiënteerde tuin of in de gezellig piano bar.

 

In dit mooi appartement komt u binnen via de inkomhal die voorzien is van een gasten toilet. Verder beschikt dit appartement over 2 ruime slaapkamers die telkens toegang geven tot een terras. De badkamer met inloopdouche is zeer praktisch ingericht en voorzien van aansluitingen voor wasmachine.

Niet te vergeten is de grote mooie leefruimte.

 

De goede sfeer, tal van hoteldiensten, het ruime aanbod aan activiteiten en de uitstekende locatie vullen uw vertrouwde levensstijl aan met extra kwaliteit. In residentie Van Rijswijck geniet u van het leven in een veilige maar zelfstandige omgeving, hoewel u evengoed bij ons terecht kan wanneer u zorg nodig hebt.

 

Prijs services per dag:

 

SERVICES (groot appartemennt): € 41,86

SERVICES (klein appartement): € 35,08

ONTBIJT: € 2,75

LUNCH: € 11,61

AVONDMAAL: € 6,14

Prijs: € 800/m
Appartement
2Slp.
105 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 800
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Adres Lange Lozanastraat 233, 2018 Antwerpen
Bewoonbare opp. 105 m²
Financiële Info
Prijs € 800
Energie certificaat
EPC 168 kWh/m².jaar
Comfort
Verwarming Niet meegedeeld
Keuken Niet meegedeeld
Ruimtelijke ordening
Overstromingsgevoelig Nee
Erfgoed Nee